Tel: 08-658 39 00

Jobba hos oss

Vi rekryterar kontinuerligt de teckenspråks-/dövblindtolkar och skrivtolkar som vi tror skulle passa in i vår arbetsgrupp.

Vi värdesätter hög kompetens men rekryterar både erfarna och nyutbildade tolkar.

Vi åtar oss alla typer av tolkuppdrag för vår målgrupp vilket bland annat innebär uppdrag inom vardagstolkning (sjukvård, försäkringskassa, socialtjänst och polis), utbildningstolkning på gymnasie- och eftergymnasial nivå, tolkning inom arbetsliv, föreningsverksamhet, juridik, politik, underhållning och äventyr.

Vi arbetar främst i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen men även i övriga Sverige och andra länder.

Meriterande är: erfarenhet av tolkning, auktorisation, skrivtolkskompetens, kunskap i nordiska språk, engelska, andra länders teckenspråk och internationella tecken.

Om du tycker att detta låter spännande och vill bli en del av vår arbetsgrupp eller samarbeta med oss som frilanstolk är du välkommen att skicka din ansökan till: ansokan(@)stockholmstolkarna.se

Tolken Lena Ekevid teckenspråkar med någon på ett café på Stockholms universitet. Hon har axellångt utsläppt mörkblont hår med lugg, svart tröja och sin tolkskylt på sig. På bordet framför Lena står en pappersmugg med lock.
Stockholmstolkarna

Blekingegatan 28 B
118 56 Stockholm

Tel. 08-658 39 00
www.stockholmstolkarna.se

Samarbetspartner: www.webbyra.com